Data Service Direct.

Waarschuwing?

Wat u nooit moet doen bij een defecte Harddisk Cq Data Drager! ga geen Windows software opnieuw installeren op de zelfde Harddisk !! Cq Data Drager daarmee vernietigt u nog meer aan de schijf dan als nodig is.Want dan bent u haast van plan om dit te doen met de Computer Cq Data Drager..


Computers voorzien van Windows, Linux of Apple's MacOS

USB-memorysticks en USB-harddisks

SD-/CF-/MMC- en andere (foto-)geheugenkaartjes

netwerkharddisks & Network Attached Storage devices (NAS)

foto's & afbeeldingen: JPG, JPEG, BMP, TIFF, PNG, GIF, RAW etc.

video: MPG, MPEG, MP4, WMV, AVI, FLV etc.

audio: MP3, WAV, FLAC, OGG etc.

email van o.a. Outlook, Outlook Express, Live Mail, Mozilla Thunderbird

Office-documenten: Word (DOC, DOCX, ODT), Excel (XLS, XLSX, ODS), Powerpoint (PPT, PPS, ODP) etc


Het kan zomaar gebeuren...

U bent aan het werk op uw pc, en plots crasht de computer...Herstarten blijkt niet te helpen, u kunt niet meer bij uw foto's, emails en andere documenten.
Of u wist per ongeluk het verkeerde geheugenkaartje uit uw camera met foto's die nog niet naar uw computer gekopieƫrd waren...Gelukkig kan DataServiceDirect in veel van die gevallen uitkomst bieden d.m.v. zogenaamde data recovery, oftewel het terughalen/herstellen van verloren gewaande gegevens & bestanden.
Hieronder vindt u een overzicht van wat zoal te redden/herstellen is:


Wat wel of juist niet te doen? Het belangrijkste advies dat in zo'n geval gegeven kan worden, luidt: gebruik de computer harddisk/geheugenkaart/etc. niet meer! Iedere keer dat er een handeling plaatsvindt, neemt de kans op definitieve verwijdering van uw
documenten namelijk toe bijv. omdat het besturingssysteem (zoals Windows of MacOS) bestanden probeert te overschrijven/verwijderen,
of reeds defecte hardware verder beschadigd/oververhit raakt.